Бизнес партньори в хлебопроизводството и сладкарството

ab mauri

Puratos е международна компания с пълна гама от иновационни продукти, експерт в областта на хлебарството, мелничарството, сладкарството и шоколатиерството. Продуктите им се предлагат в повече от 100 държави по света, в повечето случаи, произведени от техните филиали. Клиентите им са занаятчии, индустриалци, търговци на дребно и ресторантьори. Техният главен офис се намира в Гроот-Беехарден (Groot-Bijgaarden), близо до Брюксел, Белгия.

Polen Food е една от водещите компании в производството на брашно и консумативи за хлебопроизводство и сладкарство. Компанията непрекъснато добавя нови продукти към портфолиото си и извършва износ на съставки в повече от 50 страни по света. Високо-квалифицираният им екип осигурява индивидуални решения на проблеми за своите клиенти. Често споделя опита си в бранша със своите партньори, чрез организирането на семинари, курсове за обучение и други разнообразни мероприятия.

Техра

Техра е водещ български производител на суровини, обслужващ хранително-вкусовата индустрия, в това число секторите мелничарство, хлебопроизводство и сладкарство. Иновативният отдел на ТЕХРА работи за създаването на нови продукти и оригинални рецепти в съответствие с международни и местни пазарни тенденции. ТЕХРА разполага и с екип от специалисти, които презентират, консултират и работят за задоволяване нуждите на всички клиенти с всеотдайност и грижа за бъдещото им развитие на пазара.

Vatan Gida е установена с цел да произвежда решения за проблемите на техническото качество на брашното в съответствие с исканията на клиента. Главен приоритет на фирмата е първо да разбере философията на всеки свой клиент за да може да създаде и да му предложи най- иновативните и добри стоки. Създадена още през 1987 година, в началото на 21 век Ватан Гида разработва собствена технология за за цялостното изграждане на брашното, която до ден днешен е една от най- добрите не само в Турция, но и по света.