Бизнес партньори в хлебопроизводството и сладкарството

ab mauri

AB MAURI е глобална компания с почти 150-годишно наследство в произвеждането на мая и суровини за хлебни изделия.

Във всяка страна идеята за перфектния хляб, торта или други продукти, от сферата на сладкарството или пекарството, варира. Има много малко стандартни продукти в бизнеса на хлебопроизводството и сладкарството, затова от 2004г. до днес AB Mauri разработва различни технологии, в собствените си лаборатории, за да създаде най-добрите продукти, които да пасват на местните потребности на отделните пазари и клиенти.

От началото на 2017 година БЕРК ЕС е официален дистрибутор за България на продуктите от портфолиото на AB Mauri.

IREKS предлага висококачествени хлебопекарни продукти и креативни идеи. С многобройните си услуги, фирмата обслужва хлебопроизводители и сладкари в над 90 страни под формата на идеи, консултации и решения на проблеми. Екип от над 2500 служители е на разположение на хлебопроизводители и сладкари по цял свят. От тях 400 висококвалифицирани технолози-демонстратори с над 30 различни националности – всички майстори хлебари и сладкари.

ab mauri

Puratos е международна компания с пълна гама от иновационни продукти, експерт в областта на хлебарството, мелничарството, сладкарството и шоколатиерството. Продуктите им се предлагат в повече от 100 държави по света, в повечето случаи, произведени от техните филиали. Клиентите им са занаятчии, индустриалци, търговци на дребно и ресторантьори. Техният главен офис се намира в Гроот-Беехарден (Groot-Bijgaarden), близо до Брюксел, Белгия.

Polen Food е една от водещите компании в производството на брашно и консумативи за хлебопроизводство и сладкарство. Компанията непрекъснато добавя нови продукти към портфолиото си и извършва износ на съставки в повече от 50 страни по света. Високо-квалифицираният им екип осигурява индивидуални решения на проблеми за своите клиенти. Често споделя опита си в бранша със своите партньори, чрез организирането на семинари, курсове за обучение и други разнообразни мероприятия.

Техра

Техра е водещ български производител на суровини, обслужващ хранително-вкусовата индустрия, в това число секторите мелничарство, хлебопроизводство и сладкарство. Иновативният отдел на ТЕХРА работи за създаването на нови продукти и оригинални рецепти в съответствие с международни и местни пазарни тенденции. ТЕХРА разполага и с екип от специалисти, които презентират, консултират и работят за задоволяване нуждите на всички клиенти с всеотдайност и грижа за бъдещото им развитие на пазара.

Vatan Gida е установена с цел да произвежда решения за проблемите на техническото качество на брашното в съответствие с исканията на клиента. Главен приоритет на фирмата е първо да разбере философията на всеки свой клиент за да може да създаде и да му предложи най- иновативните и добри стоки. Създадена още през 1987 година, в началото на 21 век Ватан Гида разработва собствена технология за за цялостното изграждане на брашното, която до ден днешен е една от най- добрите не само в Турция, но и по света.

Lesaffre-logo

Lesaffre Group е семейна група, създадена през 1853 г. в северна Франция. Днес Lesaffre се разпрострира на 5 континента, с над 70 филиала в 50 държави. Тяхната мисия е да предоставят най-доброто качество в сферата на хлебопроизводството, храненето, здравето и ферментацията. Продуктите и услугите на Lesaffre се предлагат в над 180 страни.

Експерт в областта на ферментационните процеси, Лесафр създава иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на производителите и към тенденциите в консумацията на хлебни изделия. Специализирани в производството на мая, подобрители, миксове и премикси, компанията не спира да усъвършенства своите технологии и рецепти. По този начин осигуряват на клиентите си оптимален обем, мекота, трайност и качество на техните продукти.