Кои сме ние?

Запознайте се с фирма Берк ЕС ООД

БЕРК ЕС ООД е фирма с повече от 20-годишна история, специализирана в търговията на консумативи за хлебарство и сладкарство. Компанията е един от най-утвърдените дистрибутори на суровини в бранша. Добре развитата ни дистрибуторска мрежа обхваща десетки складове в областите: Русе, Силистра, Добрич, Варна, Шумен, Търговище, Разград, В.Търново, Габрово, Плевен , Пловдив, Ст.Загора.

Фокусът на фирмата пада, както върху малкия и среден бизнес, така и върху индустриални производители – сладкарници, сладкарски цехове, фурни, пекарни и хлебозаводи. БЕРК ЕС е официален представител за България на компаниите AB Mauri (лидер в Холандската индустрия на пекарството) и Polen GIda (водеща компания в сферата на сладкарството и пекарството в Турция).

Фирмата разполага с обширно продуктово портфолио равняващо се на повече от 1000 активни продукта на склад. Висококвалифицираният ни екип от 15 души, поставя мнението и отзивите на клиентите на първо място в списъка с дневните задължения.

Самир Кадиров

Самир Кадиров

Основател & Съдружник

“Бизнесът е като живота! Има начало и край. Как ще го извървиш зависи от теб! Дали да спреш, да помислиш накъде да тръгнеш? Да се върнеш назад, да останеш там където си или да продължиш напред – ти решаваш!”

email: samir@berk-es.com
mobile: 0879/ 81 77 11

Евген Али

Евген Али

Основател & Съдружник

“Ако съумееш да покажеш на хората къде е проблемът и ако им предложиш решения, то те ще бъдат предизвикани да извършат дадено действие! А ако не можеш да решиш проблема – започни да го ръководиш!”

email: evgen@berk-es.com 
mobile: 0879/ 81 77 00

Петър Елефтеров

Петър Елефтеров

Търговски Mениджър /консултант/

“Когато хвърлите камъче във воден басейн, то предизвиква поредица от леки вълни, които се разширяват, докато обхванат целия басейн. Точно това се случва, когато придам на идеите си конкретен план за действие.” – Шанън Лий

email: elefterov.pb@gmail.com
mobile: 0877/ 87 71 64