Кои сме ние?

Запознайте се с фирма Берк ЕС ООД

БЕРК ЕС ООД е фирма с повече от 20-годишна история, специализирана в търговията на консумативи за хлебарство и сладкарство. Компанията е един от най-утвърдените дистрибутори на суровини в бранша. Добре развитата ни дистрибуторска мрежа обхваща десетки складове в областите: Русе, Силистра, Добрич, Варна, Шумен, Търговище, Разград, В.Търново, Габрово, Плевен , Пловдив, Ст.Загора.

Фокусът на фирмата пада, както върху малкия и среден бизнес, така и върху индустриални производители – сладкарници, сладкарски цехове, фурни, пекарни и хлебозаводи. БЕРК ЕС е официален представител за България на компаниите AB Mauri (лидер в Холандската индустрия на пекарството) и Polen GIda (водеща компания в сферата на сладкарството и пекарството в Турция).

Фирмата разполага с обширно продуктово портфолио равняващо се на повече от 1000 активни продукта на склад. Висококвалифицираният ни екип от 15 души, поставя мнението и отзивите на клиентите на първо място в списъка с дневните задължения.

Самир Кадиров

Самир Кадиров

Основател & Съдружник

“Бизнесът е като живота! Има начало и край. Как ще го извървиш зависи от теб! Дали да спреш, да помислиш накъде да тръгнеш? Да се върнеш назад, да останеш там където си или да продължиш напред – ти решаваш!”

email: samir@berk-es.com
mobile: 0879/ 81 77 11

Евген Али

Евген Али

Основател & Съдружник

“Ако съумееш да покажеш на хората къде е проблемът и ако им предложиш решения, то те ще бъдат предизвикани да извършат дадено действие! А ако не можеш да решиш проблема – започни да го ръководиш!”

email: evgen@berk-es.com 
mobile: 0879/ 81 77 00